YENİ ÖRGÜT * DHSGL

02 Eylül 2015
Rifat Serdaroğlu

DHSGL

Bu yeni bir örgüt! Silahı topu, tüfeği yok! Parası pulu yok! Kaydı kuydu da yok. Türk adıyla, Türk Milleti ile kavgaları yok! Örgüt üyeleri inançlarını Allah rızası için yaşarlar. İslam Dinini kullanarak, sadaka dolandırıcılığı, inanç ticareti yapmazlar! Kılabildikleri vakit namazlarını evlerinde kılarlar, asla gösteriş yapmazlar. Cuma namazlarını kaçırmamaya gayret ederler.Ayda-yılda bir, dost meclisinde iki tek atmayı da severler.

Devletle, Belediyelerle, Vakıflarla iş yapmazlar. Devleti tokatlamazlar. Türk Ordusunu severler, laf söyletmezler.Çalışırlar, üretirler, emek ve para harcarlar. Hem kazanırlar, hem vergilerini, hem elektrik-su paralarını tam ve zamanında öderler.

Bir vatan evladı toprağa düştüğünde, Türk Bayrağı yakıldığında, Atatürk büstleri parçalandığında, Cumhuriyet-Devlet-Millet düşmanları yüceltildiğinde kahrolurlar, canları çok yanar.

Bu örgüt üyeleri her türlü inanca, etnik kökene, mezhebe saygılıdırlar. Herkesi kucaklamaya hazırdırlar. Bir arada karşılıklı sevgi ve saygı içinde yaşamanın güzelliğine inanırlar. Zengin-Fakir ayrımı yapmazlar. Komşuları açken onlar tok karınlarıyla fosur-fosur uyumazlar. Paylaşmayı, paylaştıkça bereketin artacağını bilirler. Huzur-güvenlik ve onurlu bir şekilde yaşamak isterler. Bedavacılardan, tembellerden ve hainlerden nefret ederler…

Tüm iç-dış tahriklere ve bozma gayretlerine rağmen Türkiye nüfusunun yüzde seksen beşi hala böyledir. Kalan yüzde on beşin, beşi altısı Kürtçü-Bölücü Uyuşturucu Kaçakçısı PKK ile beraberdir. Diğer sekizi dokuzu da, şeriat heveslisi yobazlardır.

DHSGL üyelerinin her şeyleri vardır ama maalesef Siyasi Partileri yoktur.Ezici bir şekilde çoğunlukta olmalarına rağmen, sesleri duyulmaz. Diğer yaklaşık yüzde on beşlik kesimin ise partileri-paraları-silahları- yurt içi-yurt dışı destekleri- yabancı istihbarat örgütlerine çalışan bürokratları- adliye ve Poliste adamları vardır. Güçsüzdürler ama sesleri çok çıkar.

DHSGL üyeleri, bi defa bir araya gelseler ve örgüt adıyla bu bölücü ve yobazlara bağırsalar, her şey yoluna girecek. Bizleri bir araya getirmemek için yapılan ayak oyunlarını bir kez bozabilsek, ülke huzura kavuşacak ama bizleri rahat bırakmıyorlar ki!

Ağustos sıcağında Kaplumbağa hacca gitmek için yola çıkmış! Onu gören Tavşan, nereye gittiğini öğrenince sormuş;

“Kaplumbağa kardeş, bu ağır-aksak yürüyüşünle, hacca nasıl gideceksin?”
Kaplumbağa; “Gitmesine gideceğim ama mecburen mahallenin içinden geçmem gerekince, ‘Mahallenin Piçleri’ beni ters çeviriyorlar! Tekrar düzelip yola çıkıncaya kadar debelenip duruyorum, zaman ve güç kaybediyorum…”

Mahallenin Piçleri dediğimiz demokrasi, özgürlük düşmanları ve hırsız takımı DHSGL taraftarlarının biraraya gelmesinden çok korktukları için, şeytanın bile aklına gelmeyecek dolaplar çevirmeye devam ediyorlar.

Değerli Okurlar;Kurtuluşun Amentü’sü şudur;

-Demokrasi ve Özgürlük, cesur insanların işidir. Korkan-sinen-yılışan- kaçanlar hiçbir zaman demokrat olamazlar!

-Demokrasilerde “Mucize” yoktur. Herkes bir araya gelecek çalışacak ve zafer ancak böyle kazanılacaktır!

-Demokrasilerde “Kurtarıcı” yoktur. “Ortak Akıl” ve ekip çalışması vardır.Bu mutlaka başarılmalıdır!

Bu siyasi birlikteliği sağlayıncaya kadar, yanlış yapanlara-devleti milleti soyanlara-evlâtlarımızı ve yarınlarımızı çalanlara, ihanet içinde olanlara, her gördüğümüz yerde örgütümüzün adını bağırarak haykıracağız.

Sesimizin yetmediği yerde mail-mesaj-mektup-resim-karikatür-sinema filmi ile seslenmeye devam edeceğiz. En önemlisi birbirimize sahip çıkacağız…

Örgütümüzün adı; “De Haydi S.ktirin Gidin Lo” dur. Kısaltılmış adı “De Git” dir. Simgesi; “DHSGL” harflerinden oluşmaktadır…

Dün bir medya grubuna, Anayasa ve Yasalara aykırı olarak el koyma girişimi başlatıldı. Yeni Hükümetin Yeni Bakanları; Sizin bu olaylardan haberiniz var mı?

Sizler, TC Devletinin Bakanları mısınız, otogardaki tuvaletin önündeki nöbetçiler misiniz? Eğer sizlerde vicdanın, haysiyetin kırıntısı kaldıysa, şu Haram Havuzundan beslenen Yandaş Medyanın bu paraları nereden bulduğunu sorarsınız!

Soramazsınız değil mi? Soramazsınız, soramazsınız…Eninde sonunda bizleri yani DHSGL üyelerini de sokağa dökeceksiniz! O zaman herkes görecek, el mi yaman, saray mı yaman, DHSGL mu yaman…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/09/02/dhsgl/

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *