KİRALIK KAFANIN BEDELİ KÖLELİKTİR *** “Devlet yönetmenin değişmez bu gerçeklerini bilmeyen “Birisi”;Narko-Terör örgütünü, devletin muhatabı yaptı. Çözüm süreci diye, terör örgütünün silahlanmasına, şehirlerimizi ve devlet yollarını ele geçirmesine, her tarafın “bomba ve mühimmat deposu” haline getirilmesine izin verdi. Devletin en hassas birimlerine Cemaat militanlarını bizzat kendisi yerleştirdi. Bakanlıkları Tarikatlar arasında pay etti. Milli Ordumuza kumpas kurulmasına ve yıpratılmasına yol verdi”

22 Ağustos 2015
Rifat Serdaroğlu

KİRALIK KAFANIN BEDELİ KÖLELİKTİR

Türk Milletinin iradesine rağmen hala Başbakanlık koltuğunda oturmakta ısrar eden Davutoğlu’nu ne zaman televizyonlarda görsem, yazının başlığı yaptığım deyiş aklıma gelir!

Hele, “ayıttan gelmiş çeribaşı gibi” kasılması yok mu? Ne kadar komik duruma düştüğünün farkında dahi değil. İnsanoğlu, bir günlük beylik uğruna nelere katlanıyor? Tüm geçmişini, kariyerini ayaklar altına atabiliyor!

Aklı başında insanların gerçeği anladıklarını-gördüklerini, yarın tarihin gerçekleri yazacağını bile-bile kendini ve bazı insanları kandırdığını sanıyor!

26 Haziran 2015 tarihinde “Olması Gereken” başlıklı bir yazı yazmıştım.İsteyen bulup tekrar okuyabilir. Maalesef ülkemiz zorla, zorbaca, Anayasa ve demokratik teamüller çiğnenerek büyük bir felakete sürükleniyor.Hem de göz göre göre!

Geldiğimiz noktaya bakar mısınız?
Binlerce yıllık devlet tecrübesi olan Türkiye Cumhuriyetinin kaderi iki kişinin eline kaldı! Birisi;

*Cehalet, bilgi-görgü eksikliği ve aile ortamından kaynaklanan açgözlülük ile boğazına kadar şaibeye batmış, sadece kendisini kurtarma derdinde!
-Devlet, elinde silah olan ve insan öldürmeye devam eden bir Narko-Terör örgütüyle müzakere etmez.
-Devlet, Cemaat-Tarikat gibi illegal ve gizli örgütlerle beraber yönetilmez.
-Bulunduğumuz coğrafyada Güçlü -Milli Ordusu olmayan milletler yaşayamaz.
-İletişim araçlarının bu kadar geliştiği çağımızda, hiçbir baskıcı-yasakçı rejim ve tek adam yönetimi ayakta kalamaz.
-Küreselleşen dünyada, dünya ve ülke ekonomik gerçeklerini keyfinize göre değiştiremezsiniz. Değiştirir ve başarısız olursanız, kendi insanlarınızı fakirleştirirsiniz.

Devlet yönetmenin değişmez bu gerçeklerini bilmeyen “Birisi”;
Narko-Terör örgütünü, devletin muhatabı yaptı. Çözüm süreci diye, terör örgütünün silahlanmasına, şehirlerimizi ve devlet yollarını ele geçirmesine, her tarafın “bomba ve mühimmat deposu” haline getirilmesine izin verdi. Devletin en hassas birimlerine Cemaat militanlarını bizzat kendisi yerleştirdi. Bakanlıkları Tarikatlar arasında pay etti. Milli Ordumuza kumpas kurulmasına ve yıpratılmasına yol verdi. Özerk kuruluşlarımıza müdahale ederek, ülke ekonomisinin dengelerini bozdu.

Diğeri;
Emperyalist Devletlerin yüz yıllar evvel ki “Kürt Kartının” ve “Yeni Sevr’in” gönüllü oyuncusu oldu. Sakat bıraktıklarıyla birlikte 54 binden fazla insanımızın hayatını çaldı. Yıktırdı-yaktırdı- öldürttü. Milyarlarca dolarımızın heba olmasına yol açtı.

Örgütünün üçte birini Ermeni çetelerinden, üçte birini İranlı Kürtlerden ve diğerini de kandırıp dağa çıkardıkları Kürt çocuklardan oluşturdu.İlk yakalandığında; “Ben Kürt değilim, benim anam Türk’tür. Ben Devletin hizmetindeyim” diyen kokain bağımlısı bu sapık, yukarıdaki “Birisi” sayesinde hala can aldırmaya devam ediyor…

Değerli Okurlar;
İleride çok ilginç olaylara şahit olacaksınız! Çünkü “Birisi” ve “Diğeri” her konuda daha önceden zaten anlaşmışlardı.7 Haziran’da yapılan Genel Seçimler bu ikilinin istediği gibi sonuçlanmayınca, Fidan eliyle anlaşma yenilendi.

Kaba hatlarıyla plan şu;
“Diğeri” kan akıtmaya, can almaya, yıkmaya-yakmaya devam edecek.“Birisi” kahraman edasıyla terörle mücadele ediyor gibi görünecek! Bu arada, yüzlerce genç hayatlarını kaybedecekmiş, ekonomi çökme noktasına gelecekmiş, kimin umurunda!

1 Kasım’dan 15-20 gün önce, “Birisi” barış çağrısı yapacak, “Diğeri” ateşkes sağlayacak ve yeni çözüm süreci başlayacak! “Birisi” akan kanı durduran kahraman olarak seçimden tek başına iktidar olarak çıkacak ve “BAŞKAN” olacak. “Diğeri” ise, hastalık bahanesiyle önce ev hapsine, sonra da dışarı çıkarılacak… Veleddalin Âmin!

Ayı, arkadaşlarına “Bu sene dağda armut çok bol olacak” demiş!
Arkadaşlarından biri; “Nereden biliyorsun” diye sorunca, “Canım öyle istiyor” demiş. “Birisi” ile “Diğeri ”nin hesabı da aynen ayının hesabı gibi!

Türk Milletinin o eşsiz sağduyusunu, devletine-tarihine-geleceğine, yeri geldiğinde nasıl sahip çıktığını bu iki sepet bilmiyorlar.Türk Milleti, bu çirkef oyunu mutlaka kafalarına geçirecektir. Göreceksiniz!

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/08/22/kiralik-kafanin-bedeli-koleliktir/

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *