TEK PARTİ (AKP) İKTİDARI *** “Ama siz eyy AKP Yetkilileri; Türkiye’nin yasal siyasi partileri yerine, Küresel Çetenin Eşbaşkanları ile- PKK Narko-Terör örgütünün Avrupa-Kandil ve İmralı’daki yöneticileriyle- Barzani denen eşkıyabaşı ile- Cemaat denen illegal yapı ile- El Nusra-El Kaide ve IŞİD denen canilerle- tarikatlarla koalisyon yaparsanız, sonunda ülkemizi parçalanma noktasına getirirsiniz”

05 Ağustos 2015
Rifat Serdaroğlu

TEK PARTİ (AKP) İKTİDARI

“Bu ülke koalisyonlardan çok çekti! Tek parti iktidarı olursa, ülkeyi düzlüğe çıkarabiliriz” diye buyurdu Cumhur’un Başı…

Bence Cumhur’un Başı doğruyu söylüyor ama eksik söylüyor.Ne demek “Tek Parti” iktidarı? Kırk kişiyiz birbirimizi biliriz, ne gerek var lafı dolaştırmaya? Parti dediğiniz karın ağrısı, nasılsa onun malı değil mi?

Onun istemediği bir kişinin partiye üye olabilmesi mümkün mü? Hadi bakalım Kiziroğlu Ahmet, Huber Apo’yu yapabiliyorsa partiye üye yapsın da, görsün ebesinin amcasını!

Kimse karnından konuşmasın ve bizleri aldatmaya kalkmasın!
Ne gerek var partiye-purtiye abicim? Bizim aslanlar gibi, padişahlar gibi, sultanlar gibi, güçlü kuvvetli, kodumu oturtacak, tüm dünyaya posta atabilecek bir “TEK ADAM’A” ihtiyacımız var!

Genel seçimmiş, katılımcı demokrasi imiş, örgütlü toplummuş, Meclismiş, Bakanlarmış, Yargı imiş, Özgür Medya imiş ne bunlar be!  Hepsi birer padişah gibi! Hepsi birer lobi! Hepsini birden besleyeceğimize, sadece “TEK ADAM” besleyelim, o bizim yerimize düşünsün, konuşsun, yapsın, etsin harcasın, biriktirsin, hesap sorulmasın. İsterse 2023 te, 2071 de başımızda kim olacak, şimdiden belirlesin!

Bu sözlerim Cumhur’un Başı gibi bir demokrasi aşığının hoşuna gitmeyecek ama doğruları söylemek de bizim işimiz! Tilkiye; “Tavuğu çiğ mi yoksa pişmiş mi seversin” diye sormuşlar! Tilki; “Gülmekten söyleyemeyeceğim” demiş. Bizimkisi de o hesap işte…

Gelelim “TEK PARTİ İKTİDARI” talebinin ciddi olarak incelenmesine;

-13 yıllık “TEK BAŞINA AKP” iktidarından sonra, bugünkü siyasi tabloya göre hala tek parti (AKP) iktidarı isteyenlerin, ya devletten daha emecekleri mamaları,ya vatan sevgisi ile kavgaları, ya da kesinlikle ruhsal-sinirsel ve akıl problemleri vardır.

-Hipoglisemi krizine girip, doktorlar tarafından uyandırıldığında; “Ben kriz miriz geçirmedim kardeşim, keriz miyim ben kriz geçireyim yahu! Ben yukarısı ile görüşüp ondan talimatlar aldım, istihareye yatmıştım” diyen hasta beyin sahiplerinin işi olsa gerek böyle bir talep!

-Siyasetçi olmaya- politikadan anlamaya hiç gerek yok. Çevrenize bakar mısınız? Ülke olarak konuşabileceğimiz, karşılıklı iyi ilişkilerde bulunabileceğimiz bir tane olsun komşumuz kaldı mı?

-13 senenin sonunda, her gün şehit cenazeleri gelmiyor mu?

-Büyükşehirlerimizde otomatik ağır silahlı militanlar dolaşmıyor mu?

-Belediye ve Halk otobüsleri yakılmıyor mu?

-Şehirlerimizi, Ortadoğu ülkelerinin kaçakları doldurmadı mı?

-Makro Ekonomik dengeler olumlu mu? Kriz sinyallerini duymuyor musunuz?

-Çevrenizde “BORÇLU” olmayan birileri kaldı mı?

-Hayat pahalılığı her gün artmıyor mu?

-Gençlerimiz iş bulabiliyor mu?

13 yıllık tek başına AKP iktidarının ülkeyi bu hale getirdikten sonra, Türk Milletinden hala tek başına AKP iktidarı istemek için insanın Allahtan korkmaması, kuldan utanmaması gerekir…

Değerli Okurlar;
İster tek parti iktidarı ister koalisyon iktidarları olsun, eğer Türkiye’nin yasal partileri iseler, ülkemiz için ellerinden gelen hizmeti yapmak için uğraşırlar, didinirler.

Ama siz eyy AKP Yetkilileri;
Türkiye’nin yasal siyasi partileri yerine, Küresel Çetenin Eşbaşkanları ile- PKK Narko-Terör örgütünün Avrupa-Kandil ve İmralı’daki yöneticileriyle- Barzani denen eşkıyabaşı ile- Cemaat denen illegal yapı ile- El Nusra-El Kaide ve IŞİD denen canilerle- tarikatlarla koalisyon yaparsanız, sonunda ülkemizi parçalanma noktasına getirirsiniz.Türkiye ve Türk Milleti için iyi bir şey yapmak istediniz de, elinizi tutan mı oldu?

Cumhurbaşkanı-Başbakan-TBMM Başkanı AKP’li değil mi? Meclis çoğunluğu sizde değil miydi?

Ofer için Çalık için bir gecede kanun çıkardınız da, sıra emekliye işçiye gelince size dur diyen mi oldu?

Resmi-Sivil Güvenlik ve İstihbarat elemanı tayinlerinin tamamını AKP Hükümetleri yapmadı mı?

Cami İmamından-TÜBİTAK Başkanına kadar hepsini AKP’li yapmadınız mı?
Mevcut lokum gibi muhalefet liderlerinden daha yumuşaklarını bulacağınızı mı sanıyorsunuz?

Cıscıbıl geldiniz, KARUN gibi oldunuz. Hala doymadınız mı? İnsanların yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz, sokağa tek başınıza çıkabiliyor musunuz? Bir de yine tek başına AKP iktidarı ha! De si.tirin gidin be…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/08/05/tek-parti-akp-iktidari/

This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ PARTİLER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *