Anafor Önce ‘Hainleri’ Yutar!..


Banu AVAR
banuavar@superonline.com
16 Ocak 2013

Anafor Önce ‘Hainleri’ Yutar!..

1991’den sonra ki 20 yıllık süreçte Türkiye; AB ‘adayı ülke’ olarak tüm kurumlarıyla ele geçirilmiştir!.. Güneydoğu’nun Barzanistan’la birleştirilmesi projesine yol verilmiştir.

AB ‘adayı olma’ gerekçesiyle, Türkiye’ye konuşlandırılan Öcalan’ın asılması engellenmiştir. Tüm siyasi parti, STK ve medya ile Türk milletine ‘SÜRECİ’ kabul ettirme operasyonu yapılmıştır.

Türkiye 2003’de İKİZ YASALAR denilen BÖLÜCÜ yasanın altına imza atmıştır.

2005’de Batı RtoP Koruma yasası ile ‘bir ülke kendi vatandaşlarını koruyamıyorsa diğer ülkelerin müdahale hakkı var’ yasasını çıkarmış, Libya’da bunu uygulamıştır.

2007’den itibaren Türkiye’deki MİLLİ güçlere Mc Carthy operasyonu uygulanmış, başta Batıya mesafeli, Türk Ordu mensupları olmak üzere susturulmuş, öldürülmüş, tutsak edilmişlerdir.

2011’de başlayan Kuzey Afrika ve Ortadoğu’ ‘bahar’ harekâtı, ABD’nin 2001’de öngördüğü gibi sınırları değiştirmiş, ülkeleri bölmüş, küresel şebekelerin paylaşım savaşında ileri bir adım atmıştır.

‘Bahar’ Türkiye sınırına dayanmıştır!..

2012 itibariyle Türkiye’nin Suriye sınırı ve Ege’den açık işgal başlamıştır!..

NATO/ABD askerleri Türkiye’deki 40 noktada yerleşiktir. 1600 kişilik ön birlik 2013’de gelecektir.

Ankara’daki bakanlıklarda Amerikalı ‘uzmanlar’ konuşlanmıştır. Kaymakamlar, valiler, savcılar, hâkimler, eğitim kurumlarının başındakiler ve belediye başkanları Amerika’da ‘eğitime’ tabii tutulmaktadır.

Küresel sermaye elindeki basın yayın organlarıyla halkı olan bitenden ‘HABERSİZ’ tutmaktadır.

Yakında “Kürdistan SÜREÇ”ini yerinden yönlendirmek üzere önemli bir ‘uzman’ sömürge valisi daha Türkiye’nin kalbine yerleşecek, gölge ‘başbakan’ımız olacaktır…

Brooking Enstitüsünün Soner Çağaptay’ı söylüyor.

Gizli ‘elçi’ Cengiz Çandar da ‘sürecin’ yasal bazda neredeyse tamamlandığını ama Türk milletinin ‘ psikolojik operasyonu’nda yeterince yol katedilemediğini Akşam’a anlatıyor: ‘İktidardaki ‘Sağcı – Sünni İslamcı’ partiye karşı ‘Solcu ve Alevi’ olanları cepheleştirmekten bahsediyor…

Daha önce Odatv’de yayınlanan ‘APO Solun Doğal Lideri!’ önerisini tekrarlıyor:

“Solcu Alevi’lerin başına getirilecek Öcalan, PKK’nın panzehiridir… PKK uluslararası aktörlerin elindedir, Öcalan Türkiyelidir!” diyor!

Bu arada sahneye çeşitli siyasi partilerden PKK’lılar fırlıyor. CHP’de Hüseyin Aygün, AKP’de Galip Ensarioğlu gibi isimler sahnede yerlerini aldı. Türk milletine ‘Kürtçülerin sadece BDP ile sınırlı olmadığı’ duygusunu yayma senaryosunu oynuyor!.. ‘Onlar her yerde her partideler. Kürtler güneydoğuyla sınırlı değil; Türkiye’nin her yerindeler.’

Geniş çaplı bir Kürt Türk federasyonu için, hatta Bosna örneğinde olduğu gibi Bosna Cumhuriyeti içi birden fazla ‘cumhuriyetçikler’ için zemin yoklamaları yapılıyor. Her adımdan sonra yabancı anketörler Türkiye’yi baştan aşağı tarıyor!

Dünyanın en kızışmış bölgesinde ‘ÇIKARLARI ÇATIŞAN’ uluslararası güç odakları ‘temizlik süreci’ başlattı!.. PKK’nın narko dolarları hakkında fazlaca bilgili olanlar Paris’te ‘temizlenirken’ Diyarbakır da BDP binasına bomba atıldı. Dün Mesud Barzani’ye başarısız bir suikast girişiminde bulunulduğu sırada Moskova’da PKK’nın üst düzey isimlerinden biri ortadan kaldırıldı. Bu süreç daha da hızlanacak gibi…

… Ve görülen her konumdaki aktörün anafora sürükleneceği!..

Bütün bu karmaşayı bu millet 100 yıl önce misliyle yaşadı. Çıkış yolu buldu, “ZAFER”i yakaladı.

Ey Sahiplerinin sesleri!,

Batının elinde kıvranan solucanlar!

Kendi milletine ihanetin derin çukurlarında yaşayan sıçanlar!

Sizi bu milletten önce sizi kullananlar ortadan kaldıracak…

Kural bu!..

Yakın ve uzak tarihe bakın. Son günlerde Batı medyasını tarayın. ‘Dost ve müttefik ülke ’ Türkiye ve ‘yönetimi’ hakkında ağzına ne gelirse söyleyen ağababalarınızla karşılaşacaksınız!..

İmralı katili, Barzani ve Türk Milleti arasına sıkışmış, Türkiye cumhuriyetinin tepesinde oturanlar!

Size bu geçiş döneminde, Silahın ‘susturucusu ’ görevi verildi! Suikast tamamlandığında ‘deliğe’, ‘denize’ ‘kafese’ bir yere atılacaksınız!..

Türk milleti ise binlerce yıldır burada…

Nice fırtına, nice kasırga gördü…

Rüzgârın önünde uçuşanları seyredecek bir süre…

Sonra kısacak gözlerini, delici bir yumruk atacak dağa bayıra, çayır çimene!..

Aslında bu Türk milletine TARİHİN EMRİ!

O; istese de istemese de tarihin gidişatında bu bölgenin lideri!

Üstüne düşeni bir kez daha layığıyla yerine getirecektir!

Tarih geriye doğru akmaz… İLERİ gidecektir…

Acırım halinize!..

 

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, ARŞİV SANDIĞI, BANU AVAR yazıları, DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *