KAÇ PASAPORTUN VAR? *** “Bizim Badem takımı çok uyanıktır. Bu sepetlerin bıçaklarının iki tarafı da keser! Yani hem alırken, hem satarken kazanırlar. Reza Zarraf- Yasin El Kadı- Usame Kutub- Ofer gibi uluslararası çakalları önce Türk vatandaşı yaparlar…”

27 Mayıs 2015
Rifat Serdaroğlu

KAÇ PASAPORTUN VAR?

(Dört gün önce, Bilal Erdoğan’a Mursi tarafından Mısır Vatandaşlığı ve Mısır Pasaportu verildiği, yazıldı. Her lafa balıklama atlayan Bademlerden, dört günden beri bir tek itiraz, yalanlama gelmedi, gelemedi…)

Eyy fani Bilal! Kaç tane pasaportun var? Türk Pasaportu neyine yetmedi senin?

Üzerindeki Türkiye Cumhuriyeti ve Ay-Yıldız seni çok mu rahatsız etti?
Ya Sümeyye’nin, Burak’ın, Esra’nın, Berat’ın kaçar tane pasaportları var?

Hangi Demokrat ülkeler sizleri vatandaşları olarak kabul edip, vatandaşlık verdiler?

Örneğin, İsveç-Norveç-Almanya-Fransa gibi ülkeler sizleri vatandaş olarak kabul ettiler mi? Etmediler mi? Vah, vah, vah. Yazık, kıyamam ben kuzucuklara…

Peki, Mısır-Katar-Suudi Arabistan-Gürcistan-Azerbaycan-Kuzey Irak gibi gayet demokrat (!) ülkeler sizlere pasaport verdiler mi? Ya Malezya-Sudan gibi İleri Demokrat (!) ülkeler ne yaptı?

Her şey okey, değil mi? Bu ülkelerde bir sıkıntı çıkarsa hiç korkma, üzme kendini, çaresi var kuzucuğum.Maliye Bakanı İngiliz Mr. Shimsek’ in dediğinden, yani biraz çerez parası gönderdin mi, pasaportlar cuk diye cebe gelir.

Değerli Okurlar;
Bizim Badem takımı çok uyanıktır. Bu sepetlerin bıçaklarının iki tarafı da keser! Yani hem alırken, hem satarken kazanırlar. Reza Zarraf- Yasin El Kadı- Usame Kutub- Ofer gibi uluslararası çakalları önce Türk vatandaşı yaparlar. Karşılığında çanta-çanta döviz alırlar.

Türk vatandaşı yaparken, avantadan aldıkları milyon dolarları utanmadan cebe indirirler, sonra da bu kişilerle “İŞ TUTARLAR”, devleti bunlara soydurtup, bir defa daha kazanırlar. Bir türlü doymazlar. Bunlardakine mide değil, kocamanından işkembe desek yeridir…

Şimdi lütfen beraberce düşünelim;
Dönemin Başbakanı ve şimdinin Cumhur’un Başı’ nın çocukları niçin başka bir ülkenin vatandaşı olmak isterler? Babalarının “Tek Adam” ve “Astığı Astık, Kestiği Kestik” derecesinde söz sahibi olduğu kendi ülkelerinin vatandaşlıkları neden onlara yetmez? Yüzlerce koruması, yirmi dört saatte sıfırlanamayacak kadar çok nakit dövizleri, arkalarında “Sultan” gibi güçlü babacıkları olan bu çocuklar neden ve kimden korkarlar?
Bu bebişler, o diyarlara gittiklerinde ne yer, ne içerler? Sultan soyundan geldikleri için, bizler gibi çalışmaları da yakışık almaz!

Hadi kendilerine acımazlar, bize de mi acımazlar yahu!
Bu kadar derdin arasında, bir de onları mı düşünelim!

İşin gerçeği şudur;
Badem Takımı; Çavuşesku-Kaddafi-Saddam- Binali-Hitler-Mussolini gibi diktatörlerin yaşam hikayelerini hatmedercesine okumuşlardır. Bu güçlü diktatörleri ve ailelerini korumaya ne askerin, ne de silahın yetmediğini çok iyi bilirler! Millet, sel olup bu sepetleri süpürür gider.Korku dağları beklemeye başlayınca, kaçacakları-sığıntı olarak yaşayacakları yerleri önceden hazırlarlar. Çalıntı paralarının, diğer ülkelerdeki yatırımlarının onları koruyacağını sanırlar!

Bilmedikleri gerçeği, canlı bir örnek vererek anlatalım;
Eski Tunus Kralı Zeynel Abidin Bin Ali, çaldığı tonlarca külçe altın ve beş milyar dolar para ile Suudi Arabistan’a sığındı. Suud’ lar bu alçağı kabul ettiler.

Etmesine ettiler de, önce tüm servetine el koydular. Sonra dağ başında büyükçe bir eve kapattılar. Burnunu bile dışarı çıkarmasını yasakladılar. Ülkesini ve kendi insanlarını soyarak kaçan kral bozuntusu şimdi o dağ başında yaşıyor. Tabii ki, onursuz bir şekilde, sadece nefes alıp vermeye yaşamak denirse!

Bak Bilal Oğlan;
Sakın, sen sen ol başka ülkelere kaçma! Siz iktidardan gidince Türkiye Cumhuriyeti yeniden Hukuk Devleti olacak. Burada kimse asılmıyor artık. Vatanında kal ve mücadeleni yargı önünde ver.

Eğer servetiniz helal yollardan kazanılmış, vergisi ödenmiş bir servet ise, sana ve kardeşlerine kimse dokunmaz. Eğer bu servet, haram servet ise, servetine el konulur, sizler de Silivri’de TC Devletinin korumasında olursunuz?

Unutma sizin döneminizde Genelkurmay Başkanı bile zindana atıldı da,
adamcağızın gıkı çıkmadı. Hem sıra sana gelinceye kadar, kimler var kimler…

Hadi şimdi, ok atan delikanlı gibi çık ve açıkla; Kaç Pasaportun var?

Not;
Bilal Bebişim, Mısır Resmi makamlarına pasaport için verdiğin El Ahram Caddesi No:1 adresi boş mu? Boşsa Mısır’a piramitlere ziyarete gideceğim, boşuna otel parası vermeyeyim. Biz seninle hesaplaşırız, nasılsa!

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/05/27/kac-pasaportun-var/

This entry was posted in Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *