ÇOK CEPLİ HELAL KEFEN PROJESİ *** ““Yüzyılın Projesinden” önce ben, “Binyılın Projesini” açıklıyorum, kimse kusura bakmasın; “Çok Cepli Helal Kefen Projesi…” Ben bu projeyi, Cumhur’un Başı’ nın kefenini inceleyerek gerçekleştirdim”

20 Mayıs 2015
Rifat Serdaroğlu

 

ÇOK CEPLİ HELAL KEFEN PROJESİ
Ne kefenmiş be arkadaş! Cumhur’un Başı ve Serok Ahmet ne zaman sıkışsalar, sandıktan çıkarıp-çıkarıp giyiyorlar.Helal kumaştan bol cepli olarak yapılmış kefen, bir türlü eskimedi gitti!

Mısır’da, Mursi maalesef idama mahkûm edildi.Mısır’ın en büyük destekçisi Suudi Krallığından tık yok! Diğer Arap ülkelerinden de, herhangi bir itiraz, bir kınama yok!

AB ve ABD’ den “laf olsun torba dolsun” niyetine yazılı birer “ayıp oluyo yahu, ama devam et” benzeri bir itiraz!

7/24 Ceplerinde taşıdıkları kefenlerini giyen Cumhur’un Başı ve Serok Ahmet, derhal meydanlara fırladılar. Biri Magrip’e, diğeri, Maşrik’e koştu. İkisi birden yüzlerini batıya dönüp;

“Eyy demokrasi-demokrasi diyenler! Niçin Mısır’a müdahale etmiyorsunuz? Mursi için istenen idam kararı, içinden %52 oy çıkan sandığın idamıdır yahu! Hadi konuşsanız ya! Niçin susuyorsunuz?

Ama biz susmayız, biz diz çökmeyiz. Biz bu yola çıkarken kefenimizi giydik de çıktık. Sıkıysa sizde giyseniz ya? Ey Doğan Medyası, sana da gününü göstereceğiz…”

Cumhur’un Başı ve Serok Ahmet, Suudi Arabistan Kralına ve diğer Müslüman Arap ülkelerinin ABD pasaportlu Kral veya Şeyhlerine tek söz söylüyorlar mı?

İşte orda durun biraz;
Adamın biri, diğerine sormuş; “Adın ne senin?”
Diğeri yanıt vermiş; “Musaaaaaaaa!” Soruyu soran adam, diğerinin yüzüne hayretle bakıp, şöyle demiş; “Arkadaş, benim de adım Musa ama seninki kadar uzun boylu değil…” Diz çökmeyiz, susmayız dedilerse, o kadar da uzun boylu değil yani!

Gerek Suudiler, gerekse diğerleri Müslüman yahu. Onların paraları-petrolleri Cumhur’un Başı ile Serok Ahmet’i hiç mi hiç ilgilendirmez. Bizimkilerin Araplara karşı suskun kalmalarının tek sebebi tamamen duygusaldır!

Değerli Okurlar;
Sayın Kılıçdaroğlu’nun yarın açıklayacağı “Yüzyılın Projesinden” önce ben, “Binyılın Projesini” açıklıyorum, kimse kusura bakmasın; “Çok Cepli Helal Kefen Projesi…” Ben bu projeyi, Cumhur’un Başı’ nın kefenini inceleyerek gerçekleştirdim.

Cep dediysem, öyle bildiğiniz ceplerden değil! Bakınca küçük bir cep zannedersiniz ama içi dipsiz kuyu gibidir. İçine ne koyarsanız alır, asla tamam ben doydum, demez.

Örneğin, Kefenin gömlek ceplerinden birine “Ayet Salla Bakara’dan, Topla Oyları Fukaradan” deyişinin mucidi Egemen’in tüm serveti girer. Hatta yanına, saatçi Zafer’in tüm avanta saat koleksiyonunu ve avanta piyanolarını da koyabilirsiniz.

Sağ cebe, devletten iş verilen çakal müteahhitlerinden haraç olarak alınan 630 Milyon Dolar ile kurulan “Helal Havuz Medyasını” çalışanlarıyla birlikte koyun, bana mısın bile demez. Aynı cebe, evde bir türlü sıfırlanamayan ve elde kalan 30 Milyon avrocukla alınan altı adet Şehr-i Zart Zurt konaklarını rahatça sığdırabilirsiniz.

Kefenin kıç cebi, en büyüklerindendir. İçine, dünyanın en zengin sekiz siyasetçisinden birini atın! Üstüne, evde kara günler için saklanan bir milyar avroyu koyun, Urla’da- Çatalca’da- Kısıklı’da ki onlarca villayı ekleyin,uzak doğu’ da alınan gayrimenkulleri, İsviçre Bankalarındaki 8 gizli hesabı ilave edin, bana mısın bile demez!

Bu kefenin özelliklerinden biri de, sahibi öteki tarafa attaaa gittiğinde bile içindekileri saklayabilmesidir. Sorgu Melekleri bile durumu anlayamaz yani!

Nasıl proje ama! Bayıldınız di mi?
Yolsuzluk-Hırsızlık-Rüşvet olaylarını bildiği-gördüğü halde “Bana ne, adamlar çalıyor ama çalışıyorlar” diyen Bademlere, görevlerini yapmayan Cumhuriyetin Savcı ve Yargıçlarına, ters L gibi duran Paşacıklara, bu kefenlerden asla vermeyeceğim…

Kusura bakmayın ama değerli okurlar, sizler de aynen “Asgari Ücret” gibisiniz yahu! Sizinle geçinmek asla mümkün değil! Cumhur’un Başı bu defa ülkenin rotasını tam doğrulttu, karşı çıkıyorsunuz! Avrupa Birliği dedi, girdik diye güpegündüz havai fişekler patlattı, yaranamadı.

Orası olmayınca, Şangay 5’ lisine girelim dedi, istemediniz.Bu defa rotayı doğrudan Suudi Arabistan’a çevirdi, girmemiz an meselesi! Başkanlık işini halledince o da tamam olacak ama sizler yok musunuz, sizler! Tutturdunuz, demokrasi-şeffaflık-özgürlük diye.
Bulmuşsunuz, bembeyaz AK-kefenini sürekli olarak üzerinde taşıyan melek gibi adamları, 7 Haziran’da değiştireceğiz, diyorsunuz!

Dedim ya, asgari ücretle nasıl geçinilirse, sizinle de o kadar geçinilir! Cumhur’un Başı’ nı ve Serok Ahmet’i bir türlü çekemediniz yahu. İkisini çekemiyorsanız, anten takın gari…

Not; Komşumuzun evine HIRSIZ girmiş. Hırsızı ailece yakalamışlar.
Komşum, “Hadi Karakola gidelim” diyormuş, Hırsız ise “Bırak karakolu, sandığa gidelim” diye ısrar ediyormuş! Hırsızlar da, ileri demokrasiye mi geçti yahu, bilen var mı?

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://www.sozcu.com.tr/2015/yazarlar/bekir-coskun/oylarimizi-calmasinlar-838547/

This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *