Erdoğan’ın sarayındaki gizli koridorlar… *** SARAY KAÇAK, KRAL ÇIPLAK * “Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saray’ın yerden ısıtma sisteminin de dudak uçuklatan bir rakama çıktığını ve 10 milyon Euro’ya mal olduğunu bildirdi.”

Yavuz ALATAN – ANKARA
Mayıs 20, 2015
Sözcü

Erdoğan’ın sarayındaki gizli koridorlar…

Ak Saray’daki Erdoğan’ın çalışma ofisinde, iki ayrı şöminenin arkasına gizlenmiş koridorlar olduğu öğrenildi.

ANKARA Beştepe’deki Cumhurbaşkanlığı sarayında bulunan Erdoğan’ın çalışma ofisinde, iki ayrı şöminenin arkasına gizlenmiş koridorlar olduğu ve bu koridorlarda mescid ile kasa dairesinin yer aldığı açıklandı.

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saray’ın yerden ısıtma sisteminin de dudak uçuklatan bir rakama çıktığını ve 10 milyon Euro’ya mal olduğunu bildirdi.

BİRİ ‘MESCİD’E BİRİ DE ‘KASA’YA

Candan yaptığı açıklamada, “Yerden ısıtma sitemi 10 milyon Avro yani 30 milyon Türk lirasına mal olmuş durumda. Bu rakama yıllık bakım ve doğalgaz maliyeti ekli değil. Kaçaksaray içindeki çalışma ofisinde ise iki şöminenin arkasındaki koridorda, karşılıklı olarak mescid ve kasa yeralıyor’’ dedi.

SARAY KAÇAK, KRAL ÇIPLAK

Candan ‘’Çalışma ofisinin içinde kullanılan malzemede, 8 kalem yer alıyor. Bunlar ahşap lambri, pirinç kaplama, varak boya, saten alçı ve özel duvar kağıdı gibi malzemeler’’ dedi ve şunları söyledi:

‘’Bu malzemelerin kalem kalem maliyetlerini de yakında açıklayacağız. Halkın yoksulluğunu görmeyenlerin hukuksuz biçimde yaptıkları, Atatürk’ün vasiyetini de ihlal eden o yapı tartışılır. Saray kaçak, kral çıplak ”

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/erdogannin-sarayindaki-gizli-koridorlar-837098/

This entry was posted in Ekonomi, FAŞİZM, Gundem, Haber, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *