Siyaset ibadeti erteletti: Davutoğlu’nun mitingi için ezan geç okundu! *** “Sizi gidi tatlı su Müslümanları sizi…”

HABEREyorum

Günün siyasetini 80 sene öncesine kurgulayarak , dış borçlardan , cari açıktan , işsizlikten, pahalılıktan, yoksulluktan hiç bahsetmeyenler konuşmalarında II.Dünya harbi zamanını gündeme getirerek seçmenlerinin zihinlerini örtüyorlar.CHP camileri ahır yaptı YALANINI sürekli olarak dile getirenler bugünlerde camilerde siyasi miting , siyasi toplantı yapıyorlar. Yüce Allah’ın kitabını kuranı Kerim’i ellerine alarak DİN ve ALLAH üzerinden siyaset yaparak OY DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYORLAR. Bunlar yetmemiş gibi hem Recep Tayyip’in hem de Davutoğlu’nun namaz ve ezan zamanına denk gelen mitingleri için EZAN ve NAMAZI erteletiyorlar. Cemaat namaz için bekletiliyor. Camiler için CHP’ye iftira atanlar ne namaza ne de ezana saygı göstermiyorlar. Kendi siyasi çıkarlarını ibadetin önüne alıyorlar. Onlara kendi hocalarının ağzıyla seslenmek gerek ; “Sizi gidi tatlı su Müslümanları sizi…”

Naci Kaptan

***

18 Mayıs 2015

Siyaset ibadeti erteletti:
Davutoğlu’nun mitingi için ezan geç okundu!

Başbakan ve Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Karaman’da saat 12.00’deki mitingi nedeniyle ilde camilerde öğle ezanı 30 dakika geç okundu. Cami imamlarına çekilen mesajda ezanların 15 dakika geç okunması, bu sürede Kur’an-ı Kerim okunması talimatı verildi. Bazı camilerde cemaatin bu duruma tepki gösterip namaz kıldığı ve görevlilerle tartışmaların yaşandığı belirtildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan MHP Karaman eski İl Başkanı İsmet Hatipoğlu, İzmir’de Ege Üniversitesi içinde öldürülen Fırat Çakıroğlu’nun gıyabi cenaze namazına imam vermeyen İl Müftülüğü’nün o günkü tavrıyla şimdiki uygulamasının ne anlama geldiğini öğrenmek istediklerini belirtti.

Hatipoğlu ayrıca İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin de miting için yönlendirildiğini, miting alanında ve çıkışta öğrencilerin okul çantaları ile grup halinde gözlendiklerini ifade etti.

KARAMAN (CİHAN)

This entry was posted in DİN-İNANÇ, İrtica, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *