GÖKÇEK GEMİLERİ/ARINÇ LİMANLARI YAKAR *** “Yıllar önce; AKP üst kadroları Türkiye’nin başını büyük dertlere karacaklar, bunlar Cumhuriyetle kavgalıdır, hedefleri “Anadolu Federe İslam Devletini” kurmaktır, bu hedefe varmak için her türlü yanlışı yaparlar, dikkatli olun, demiştim! “

25 Mart 2015
Rifat Serdaroğlu

GÖKÇEK GEMİLERİ/ARINÇ LİMANLARI YAKAR

Ben müneccim veya gaipten haber alabilen biri değilim.Fakat Türk Milletini, AKP denen Cemaat-Tarikat Koalisyonunun kurucularını ve Türk Siyasetinin yakın tarihini, hiç tevazua gerek duymadan söyleyeyim,iyi bilirim.

Türk Siyasetine yön veren, sayıları çok da fazla olmayan siyasi figürleri de, ciğer röntgenlerini bilecek kadar iyi tanırım. Kimin sözünün ne kadar değeri vardır, kim doğru insandır, kim alengirli işleri sever, kim gerçek demokrattır, yeni yetme bademler hariç aşağı yukarı tamamını tanırım…

Yıllar önce; AKP üst kadroları Türkiye’nin başını büyük dertlere karacaklar, bunlar Cumhuriyetle kavgalıdır, hedefleri “Anadolu Federe İslam Devletini” kurmaktır, bu hedefe varmak için her türlü yanlışı yaparlar, dikkatli olun, demiştim! Türk Milletinin bir kısmına anlatamadık.

Cumhuriyetle, Cumhuriyetin kurucularıyla, Demokrasiyle, Dürüstlükle kavgalı olan bu parti, Türk Milletinin verdiği oylarla 3 Genel Seçim kazandı ve kesintisiz 13 yıldır TEK BAŞINA iktidar oldu!

Bademlerin bir kısmı ellerinde baltalarla her gün Cumhuriyetin damarlarına vurdular, sattılar savdılar, çaldılar çırptılar, Kürtçü-Bölücülerle işbirliği yaptılar, hınçla ve kinle Türk Devletine saldırdılar.Ama Türk Devletini yıkamadılar…

Geldiğimiz noktada; Cumhur’un Başı ile AKP Hükümeti, Bülent Arınç ile Melih Gökçek birbirlerine girdiler. Öncelikle bu yaşanan çirkinlikler, önümüzdeki günlerde yaşanacak büyük savaşın öncüsüdür! Esas kavga Milletvekili adaylarının belirlenmesinde yaşanacak… Hani bir deyiş var ya; Küpleri üst üste koysalar, sonra da en alttakini çekseler, seyreyleyin gümbürtüyü!

Bülent Arınç’ı patlama noktasına iten, sadece gemileri değil, limanları dahi yakma noktasına getiren esas konu, yapılan “YOLSUZLUK-HIRSIZLIKLARDIR…”

Bülent Arınç neleri biliyor?

-17/25 Aralık Yolsuzluk-Hırsızlık-Rüşvet olaylarının bir darbe girişimi olmadığını, artık saklanamayacak hale gelen yolsuzlukların-pisliklerinin ortalığa dökülmesi olduğunu, net olarak biliyor!

-Dönemin Başbakanının çocukları ile- Bakanların birbirleri ve çocukları ile yaptıkları telefon konuşmaların GERÇEK olduğunu biliyor!

-17/25 Aralık olaylarının aylar önceden dönemin Başbakanına, MİT-MASAK ve Mali Müşavir Şeref Dereci tarafından tüm belgeleriyle teslim edildiğini biliyor.

-Dönemin Başbakanının Rıza Sarraf’ı tanıdığını ve ona koruma polisi tahsis ettiğini biliyor.

-Rüşvet sebebiyle istifa eden Bakanların suçlu olduklarını biliyor.

Bülent Arınç, Cumhur’un Başı Recep Erdoğan’ın “Belediye Ekibinden” ve orada yetiştirdiklerinden biri değildir. Arınç, Türk Siyasi Tarihinin bu en büyük yolsuzluğuna asla bulaşmadı.Kimse Arınç’a “Hırsız” diyemez. Arınç, sessiz kalarak, görmezden gelerek, istifa etmeyerek, değerlerinden ödün verme pahasına bilerek “Suç Ortağı” oldu…

Bülent Arınç’ı patlama noktasına getiren ise, kendisine hakaret edenin Melih Gökçek adındaki kişi olmasıdır. Defalarca söyledim; Gökçek gibi 4-5 kişi daha var. Bu sepetleri enselerinden tutup silkelerseniz, Türkiye’nin “İç Borcu” kalmaz!

İnanıyorum ki, Bülent Arınç’a artık yastıklar diken olmaya başlamıştır. Bildiklerini açıklamadan onun huzur bulacağını zannetmiyorum.

Arınç’ı yıllardır bilen, tanıyan biri olarak kendisine önerim şudur; Anlat Bülent Arınç, bildiğin her şeyi anlat. Sen hırsız olmadığına göre, bildiğin hırsızlıkları ve hırsızları anlat. Senin çocuğun aylık kirası 60 Bin TL olan evde oturmuyor ki! Senin çocuğun, 24 saat sülalece uğraşıp evdeki paraları sıfırlamadı ki! Senin tüm malını satsak, Zafer’in kolundaki saat kadar etmeyeceğini hepimiz biliyoruz!

Niçin hırsızları açıklamayıp, suça- günaha ortak oluyorsun?
Açıkla, anlat! Anlat ve rahatla, huzura kavuş. Yetti Gari…

Sağlık ve başarı dileklerimle

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları, SİYASİ TARİH, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *