Birbirinin ciğerini biliyorlar! *** “Bünye (dava) çöktü; Biri “Cumhurbaşkanı Tayyip’e söz söyletmem” havasına girdi. Diğeri “Başbakan Ahmet’e kem gözle baktırmam” rüzgarına yelken açtı. Kıbleleri tekti, 2 oldu, ayırıldılar. Birbirlerinin yüzüne tükürük atıyorlar.Ciğer tabak gibi ortada.”

Necati Doğru
necatidogru@sozcum.com
25 Mart 2015
Sözcü

Birbirinin ciğerini biliyorlar!

Güç zehirlenmesi oldu. Bünye çöktü. Kirli, karanlık, katmerli, gizleyici, perdeleyici, yalancı, sahteci, aldatıcı, sürekli biatçı ve hep takiyeci kalın deri yırtıldı. Bünyenin içi dışına çıktı.

Bak neler diyor:
Terbiyesiz.
Haysiyetsiz.
Tetikçi.
Yalancı.
Kucağa oturucu.

Belediye başkanı olmak için oy isterken bu yapının (Fethullah Gülen’in) kucağına oturmuştur. Bu yapıya Ankara’yı parsel parsel sattı. Yurt yerleri verdi. Zengin işadamlarına (Fethullahçı) okullar yaptırdı. İmar planlarında değişiklik yaptı.

Şimdi havlıyor.Bir yere (Tayyip’e) yaranmak istiyor.Oğlunu vekil yapmak istiyor.

Bu sıfatları, tanımlamaları, tarifleri, bünyenin içinde 5O yıldır “büyük dava adamı” diye duran Bülent Arınç söylüyor.
Kimin için söylüyor?

Bünyenin içinde 20 yıldır Başkent Ankara’ya belediye başkanı seçilsin diye “büyük davanın destek verdiği tek aday Melih Gökçek için” söylüyor.
20 yıldır sustu, sakladı.

20 yıl sonra; “Melih Gökçek’in tetikçi, haysiyetsiz, yalancı, kucağa oturucu, havlayan olduğunu” yeni açıklıyor.

Bak öbürü de neler söylüyor:
Fitneci.
İçimizdeki hain.
Ayrılık sokucu.
Son darbeyi vurucu.
Hakaret yağdırıcı.
Saldırgan.
Partimize hep dert açıcı.
Fethullah’ın kozu.
Paralelin gizli adamı.
Paralelden emir alıcı.
Gönlünün yarısı Fethullahçı.
Kızı fanatik paralelci.
Damadı paralelin üst görevlisi.
Bir gün öyle, bir gün böyle konuşucu.
Cumhurbaşkanımız ile Başbakanımız arasına fitne sokucu.
Bizi temsil edemez.
İstifa etsin, ettirilsin.

Bu kadar net ayrıntıyı, alameti, işareti, ifadeyi ve eksiksiz, bilinir ve tanınır hale getirmeyi bünyenin içinde 20 yıldır Ankara’da kesintisiz belediye başkanı olsun diye desteklenmiş Melih Gökçek söylüyor.

Kimin için söylüyor?
Bünyenin içinde hep ikinci adam, dava yoldaşı, onsuz olunmaz ağabey, eski yolları kapatan, dava için yeni yürünecek yollar açan, lideri cumhurbaşkanı yapmak için sarp vadilerin geçilmesine kılavuzluk etmiş, başbakan yardımcısı, hükümet sözcüsü, davanın direği olmuş Bülent Arınç için söylüyor.

20 yıldır, sır yaptı.20 yıl sonra; “Bülent Arınç’ ın fitneci, ayrılık sokucu, hain niyetli, gizli Fethullahçı olduğunu” yeni açıklıyor.

Tetikçi ve Fitneci!
İkisi birbirini tanıyor.
Ailecek iç içeler.
Aynı tarlanın 2 mahsulü.
Aynı bostanda büyüdüler.
Birbirinin ciğerini biliyorlar.
Beraber çalıp, oynadılar.
20 yıldır gerçeği gizlediler.

Bünye (dava) çöktü; Biri “Cumhurbaşkanı Tayyip’e söz söyletmem” havasına girdi. Diğeri “Başbakan Ahmet’e kem gözle baktırmam” rüzgarına yelken açtı. Kıbleleri tekti, 2 oldu, ayırıldılar. Birbirlerinin yüzüne tükürük atıyorlar.Ciğer tabak gibi ortada.

Tayyip efsanesi balonu!

İktidar yandaşı bir araştırma şirketi AKP’nin oylarının yüzde 48-50 bandında olduğunu açıkladı. İki araştırma şirketi ise iktidar partisi AKP’nin oylarının yüzde 40 civarına gerileyip 8 puan birden eridiğini açıkladı. Bir başka araştırma şirketinin başkanı da “Yedi yıldır alanda anketler yapıp izliyorum. Halkın tamamında ilk defa Tayyip Erdoğan’dan nefret edenler, Tayyip Erdoğan’ı sevenleri geçti” diye yazdı.

Besleme basındaki kalemler de “Tetikçi-Fitneci” kapışması olunca panikledi, “büyü bozuldu, AKP’de ANAP ve DYP gibi tabelaları eskiciye satılan parti haline gelebilir” diye endişe yazıları döktürmeye başladı. Tayyip efsanesi 12 yıllık bir balondu, balon patladı.

This entry was posted in Bekir Coşkun yazıları, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *