EN HUMAN İKTİDAR BİZİM İKTİDAR !!! *** “İktidar, terör örgütünün özerklik ilanı için dışarı çıkmalarını çok istediği PKK/KCK hükümlüleri için Adalet Bakanlığı’nda kamuoyunun tepkisini çekmeyecek sessiz bir çalışma yürütüyor

Aydogan Kekevi
27 Şubat 2015

En ‚Human‘ iktidar bizim iktidar!..

Şu iktidarın şu humanlığına bir bakar mısınız: Ergenekon, Balyoz ve diğer TSK’yi „Yurtseverlerden Atatürk’çülerden arındırma komploları“nda ölenler, hasta olanlar, yetim kalanlar, sakat kalanlar,yıkılan ocaklar ve daha sonra Taksim/Gezi olayları ve sonrasında gazlanan sakatlanan ve kurşunlanan cebi misketli çocuklar, tığ gibi gençler sanki bu ülkenin insanları değillermiş;

Bu zulum bu kıyım bu ülkede yaşanmamış gibi „Çıkın yasası“yla çıkardıkları yasalara yine çıkınla ekledikleri şu maddenin insancıllığına insanseverliğine bir bakın, bakın da gözleriniz yaşarsın:

“İktidar, terör örgütünün özerklik ilanı için dışarı çıkmalarını çok istediği PKK/KCK hükümlüleri için Adalet Bakanlığı’nda kamuoyunun tepkisini çekmeyecek sessiz bir çalışma yürütüyor. Dayanak ise, torba yasaya eklenen madde; Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin İnfazı Hakkındaki Kanunun 16. maddesinin 6. fıkrasının sonuna eklenen iki kelimelik ‘ağır ve somut’ kritik hükmü ile madde ;

“Maruz kaldığı ağır bir hastalık ve engellilik nedeniyle ceza infaz kurumlarında hayatını yalnız idame ettiremeyen ve toplum güvenliği bakımından AĞIR ve SOMUT tehlike oluşturmayacağı değerlendirilen mahkûmun cezası iyileşinceye kadar geriye bırakılır.” hükmüne dönüştürülmüştü. (16. maddeye iki kelimelik kritik hüküm 28 Haziran 2014, torba yasa ile eklendi-aht-)

* * *

„AĞIR“ ve „SOMUT“: Bu ne demektir?

Bu şu demektir:

a) „Hafif“ ve „Orta“ derecede tehlike oluştursa bile çıkmasında bir mahzur yoktur!

b) „SOMUT“; ortaya çıkmış kesinleşmiş, ya da elde „somut“ deliller veriler bulunuyor olması“ demektir.  Ki her halde hiç bir „aklı başında“  „terrörist“ veya „kötü niyetli“ kimse „Ben çıkınca ortalığı birbirine katacağım“ demez .

Şimdi buna bir de „idame ettiremeyen” gibi SOYUT, ne olduğu “SOMUT” olmayıp, adamına göre yorumlanabilecek olan bir durumu ekleyin.

Yani özetle “PKK/KCK hükümlülerinin çıkmasına engel yoktur açın kapıları“ denilmektedir.

* * *

Herhalde yakında Öcalan’ın da bu maddeye girmesi için bir yol, bir yöntem formül falan bulunur evvelallah: Malum bunlar „Torba yasa“ ve „formül bulma“ uzmanıdırlar..

Eee şimdi siz gelin de ağlamayın.

Gördünüz mü „Analar ağlaMAsın“ın ardında kimlerin „ağlaması“ ve „ağlamaması“ varmış.

Hadi şimdi hoşça kalınız, tabii  kalabilirseniz.

Aydoğan Kekevi 27.2.15

 

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, Gundem, HUKUK-YARGI-ADALET, ORTADOĞU ÜLKELERİ, PKK TERÖRÜ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *