ERMENİLER SOYKIRIM SUÇLUSUDUR! *** Yeni kitap * Hocalı katliamını soykırım olarak kabul eden ülkeler arasında Meksika, Çek Cumhuriyeti, Kolombiya, Peru, Honduras, Sudan vardır ama ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti yoktur.

Av.A.Erdem Akyüz
erdemak@gmail.com

ERMENİLER SOYKIRIM SUÇLUSUDUR!

Azerbeycan’da, Dağlık Karabağ’ın en önemli bölgesi Hocalı Kasabasına çok sayıda ermeni asker ve teröristi 25/26 ŞUBAT.1992 tarihinde girerek; hamile kadınları, çocuk, yaşlı, genç binlerce kişiyi öldürmüş, yaralamış, rehin almıştır.Cesetler üzerinde yapılan incelemede bir çoğunun yakıldığı, gözlerinin oyulduğu, başlarının kesildiği görülmüştür.

Ermeniler soykırım suçlusu olmalarına rağmen dünya kamuoyuna; pek çok ve pek çeşitli şekilllerde yalan propagandalar yaparak, halkı aldatarak haklı görünmeye çalışmakta ve bunda da başarılı olmaktadırlar.

Ermenilerin işlediği soykırım suçlarını anlatan ve Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca olmak üzere dört dilde yazılan “Ermeni Sorunu ve Türkler” isimli kitabımız ve benzer yayınlar ise okuyucu beklemektedir.Hocalı katliamını soykırım olarak kabul eden ülkeler arasında Meksika, Çek Cumhuriyeti, Kolombiya, Peru, Honduras, Sudan vardır ama ne yazık ki Türkiye Cumhuriyeti yoktur.

Bunu bir soykırım olarak değil “katliam” olarak kabul eden pek çok ülke arasında dahi Türkiye Cumhuriyeti bulunmamaktadır.Ermenilerin işlediği soykırım ve katliam suçunu ortaya koymak üzere dünyanın çeşitli kentlerinde, örneğin Lahey, Budapeşte, Meksika’da anıtlar dikilmiş olmasına rağmen ülkemizde, Keçiören, Beypazarı, Kızılcahamam gibi bir iki ilçede bulunan ufak tefek anıtlar dışında önemli ve büyük bir anıt yoktur.

Ondan sonra da “Neden böyle oluyor” deme hakkımız yoktur.

This entry was posted in ERMENİ SORUNU, Yeni Kitaplar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *