NEDEN?? DİYE SORUN PARTİLERİNİZE *** Bingöl yakınlarında 33 silahsız Mehmetçiği kurşuna dizen Parmaksız Zeki lakaplı Şemdin Sakık ve başka PKK’lılar, sapıklar, kadın satıcıları gizli tanık yapılarak Türk Askerleri yargılanırken zorunuza gitmedi, hiç utanmadınız da, F-CİA hedefe konunca mı zorunuza gitti?

 

engin uçar
zahide_eucr@hotmail.com
25.01.2015

NEDEN ??  DİYE SORUN PARTİLERİNİZE

Güneydoğu’da görev yapan askerlerden, sivillerden, kamu görevlilerinden arka arkaya mektuplar geliyor. Doğu’da görev yapan asker, polis ve kamu görevlileri hükümetin Doğu’yu narko terör örgütü PKK’ya terk ettiğini yazıyor. Devletin yanında yer alarak PKK ile mücadele etmiş olan korucular tek tek PKK tarafından avlanıyor. Devlet yanlısı vatandaş tehdit ediliyor. Van’da görev yapan bir kamu görevlisi şöyle anlatıyor:

“-Devlet burayı terk etmeye hazırlanıyor. Türkler göçe zorlanıyor. Türklere ait işyerlerinden alışveriş yapılmıyor. Malını satmaya kalkan Türklere;

-Burası bizim olduğunda mallarınız da zaten bedavadan bizim olacak.”
Diyorlarmış.Ülkede ekonomiden tarıma, özelleştirmelere, yargıya kadar ne varsa sanal bir gerçeklik içindedir. Bütün gerçekler sürekli kaos yaratılarak halktan gizlenmektedir.

Hükümet edenler öylesine büyük suçlar işlediler ki, gücü ellerinde tutabilmek için yapmayacakları hiçbir şey yoktur da,Ya muhalefet olduğunu sananlar??.

Gerçek habercilik bitti. Tanıdık muhabirler gerçek haberlerin çöpe atıldığını zaten anlatıyor. Bu durumda gerçekten bir muhalefet olsa şunu yapardı:

Doğu kökenli partililerden bir komisyon oluştururdu. İl il bir rapor hazırlayıp sonucunu halka duyururdu. Hem de bütün teşkilatlarını harekete geçirip sonuç raporlarını köylere kadar ulaştırırlardı.  Muhalefet birçok haberi ne bizler gibi yazan üç-beş kişiden öğreniyor. Ya da biliyor da, yeni öğrenmiş gibi yapıyor.

Her iki durum da suç ortaklığıdır.Bizlerin uykularını kaçıran gerçekler, onları tedirgin bile etmiyor olmalı. 1919 yıllarındaki Meclis-i Mebusan’a ne kadar çok benziyor değil mi? Ordu üst kademesi 1919 yıllarının Ordu üst kademesine ne kadar çok benziyor.

Vatandaşına sahip çıkamayan Meclis-i Mebusan… Subayına sahip çıkamayan Genelkurmay… Tarikatların, Derviş Mehmetlerin, Seyit Rızaların, Şeyh Saitlerin kıskacında Türk halkı… Vahhabi imamlarının kıskacındaki cami cemaati…

Çağdaş Duyun-u Umumiye ve kapitilasyonlar… Sorun partilerinize:
Ege’de 16 adanın Yunanistan’a peşkeş çekilmesini halka neden duyurmamışlar? Neden sineye çektiler?

Fetullah çetesinin CİA adına çalıştığı resmi kayıtlara geçmiş olmasına rağmen,Dış ülkelerde açtıkları okullarda CİA elemanlarının çalıştığı Rusya gibi devletler tarafından tespit edilmiş olmasına rağmen,  CHP ve MHP içinde bulunan vekillerin F çete tarafından kumpas kurularak hürriyetlerinin mahrum bırakılmasına rağmen,F CİA’ya neden sahip çıkıyorlar? İki ortak birlikte cinayet işlemişken, katilin birini korumaya kalkarak neye hizmet ediyorlar?

Korudukları adamlar hedef seçilen insanları fişledi. Evlerine, işyerlerine sahte delil yerleştirdi. İnsanların aile yaşamları, işleri, meslek yaşamları tarumar oldu. Birçok insan öldü. Aslında öldürüldü. Onur intiharları yaşandı. Dalga geçer gibi, savaş muhabiri Vedat Yenerer’in hurda, mermisi olmayan antika tüfeği kayıtlara vahim silah olarak geçirildi. Yetmedi, Filistin’den getirdiği kuş lastiğine suç delili olarak el kondu.

Türk Ordusu’na F-CİA ile birlikte örtülü olarak silah bıraktırıldı. Deniz Kuvvetleri komuta kademesi resmen yok edildi.Muhalefet denen çadırın oyuncuları, bunları yapan çeteye sahip çıkıyor. Merak ettiğim;  Engin Alan, Mustafa Balbay, Haberal bu işe ne diyor?

Bugün canla-başla F-CİA’ya sahip çıkan muhalefetcik, Gazi Emekli Jandarma Albay Abdülkerim Kırca, yapılan alçak iftiralar nedeniyle intihar ettiğinde neredeydiler? MİT mensubu Kaşif Kozinoğlu; en ağır şartlara göre yetiştirilmiş bir istihbaratçıydı. Afganistan’da görev yaparken odatv komplosuna eklediler. Gelip teslim oldu. Bu ülkenin yetiştirdiği özel bir insandır. Mahkemeye çıkacağı gün şüpheli bir şekilde öldü. Öldürüldü demek daha doğru olur. F-CİA sevici muhalefet acaba o gün neredeydi?

Kıbrıs kahramanımız Muzaffer Tekin esir evinde kansere yakalandı. Kendisine yapılmadık iftira kalmadı. Şimdi ilerleyen kanseriyle yaşam mücadelesi veriyor. Emperyalist devletler tekerine taş koyanlardan bir bir intikam alırken muhalefet neredeydi?

Yarbay Mustafa Dönmez, Fatih Hilmioğlu esir evindeyken evlatları şaibeli bir şekilde kazada(!) öldü. Yarbay Ali Tatar onur intiharı ile aramızdan ayrıldı. Birçok asker intihar etti. Genelkurmay Başkanı bile terörist damgasıyla içeri tıkıldı. Bu muhalefet o zaman bile F-CİA’ya sahip çıktıkları şekilde onlara sahip çıkmadı. Hele MHP yönetimi… Onları ne Silivri’de gördüm, ne de diğer davalarda. Askerler; casusluk, fuhuş gibi en adi iftiralar ile linç edilirken, bu beyefendiler acaba neredeydiler?

Bingöl yakınlarında 33 silahsız Mehmetçiği kurşuna dizen Parmaksız Zeki lakaplı Şemdin Sakık ve başka PKK’lılar, sapıklar, kadın satıcıları gizli tanık yapılarak Türk Askerleri yargılanırken zorunuza gitmedi, hiç utanmadınız da, F-CİA hedefe konunca mı zorunuza gitti?

İstanbul’da üç ayrı taksiye bindim. Üç taksi şoförü de emekli olmasına rağmen takside çalışıyordu. Üç taksi şoförü de muhalefete ateş püskürüyordu. Diyorlardı ki;

“AKP’nin ne halt olduğu zaten bellidir. Biz ne olduklarını biliyoruz da, ya muhalefet? Kılıçdaroğlu sadece dedikodu yapıyor. Bildiğimiz şeyleri konuşuyor. Gelirse nasıl bir çözüm getirecek, kimse bilmiyor. Bahçeli’nin zaten iktidara gelmeye niyeti yok.”

Üç ayrı taksici de aynı şeyi söyler mi? Aynı şeyi söylediler.  AKPKK sürekli kaos yaratarak, suni gündemler üzerinden devleti Doğu’dan çekişini gizlemeye çalışıyor.

Muhalefet bu oyunu neden bozmuyor sizce?
İl, ilçe teşkilatlarınıza gidin ve sorun partilerinize;
Doğu’da olup bitenler hakkında bir rapor hazırlayıp

NEDEN HALKA DUYURMUYORLAR??.  NEDEN??.

Gerçekleri;
Mektup yazan asker, polis, kamu görevlisi, koruculardan mı öğreneceğiz?

zahide@zahideucar.com
www.zahideucar.com

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, SİYASİ TARİH, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *