HAMİLİ KART YAKİNİMDİR !!! *** AKP’NİN VIP TORPİLİ İLE LİYAKATA DAYANMADAN HIZLA MEMURİYETTE YÜKSELTİLENLER

AKP’NİN VIP TORPİLİ İLE LİYAKATA DAYANMADAN HIZLA MEMURİYETTE YÜKSELTİLENLER

1. AHMET MİNDER
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın memleketi Güneysu’nun eski Belediye Başkanı. 15 yıl Güneysu Belediye Başkanlığı yapıp, emekli olduktan sonra 10 Haziran 2014’te Resmi Gazetede yayınlanan kararla Başbakanlık Müşavirliği’ne getirildi. Emekli maaşı devam ederken, ayrıca bir de müşavirlik maaşı almaya başladı. Erdoğan’ın CB Seçilmesiyle de Sarayın İnsan Kaynakları Başkanı oldu. Bir yandan Bankaya yatan 5 BİN TL emekli maaşı diğer yandan da 9 BİN TL başkanlık maaşı alıyor.

2. HAVVA HÜMEYRA ŞAHİN
Emine Erdoğan’ın danışmanı. Bir yandan danışmanlık maaşı alabilmesi için açıktan atamayla Cumhurbaşkanlığı’na Danışman yapıldı. Diğer yanda da telif alsın diye Akşam Gazetesi’nde yazılar yayınlıyor.

3. AHMET OLMUŞTUR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın oğlu Bilal ERDOĞAN’ın Kartal İmam Hatip Lisesinden arkadaşı. THY’de Çağrı Merkezinde rezervasyon memuru olarak çalıştı. Güçlü bağlantıları sayesinde THY’de Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı’na yükseltildi.

4. ERKAN KANDEMİR
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın oğlu Bilal ERDOĞAN’ın Kartal İmam Hatip Lisesi’nden arkadaşı. AKP İstanbul İl Gençlik Kolları eski Başkanı. İnşaat Mühendisi olmasına rağmen Sağlık Bakan Yardımcılığı’na atandı. Böylece 33 yaşında KPSS’ye hiç ihtiyaç bile duymadan Müsteşardan bile yüksek bir konuma getirilmiş oldu.

5.MEHMET BOZTAN
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın armatör oğlu Bilal ERDOĞAN’ın yakın arkadaşı Sabah Gazetesi Ankara Haber Müdürü Yahya BOZTAN’ın ağabeyi. Vakıf Emeklilik Genel Müdürlüğü’ne getirildi. Bu arada, yıllık çok yüklü bir ücret alabilsin diye bu görevinin yanı sıra TURKCELL Yönetim Kurulu Üyesi yapıldı.

6. SEDA ÇİÇEK
TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK’in gelini. EPDK üyesi Çağrı ÇİÇEK’in eşi. Almanca Öğretmenliği mezunu. Cemil ÇİÇEK Milletvekili iken Danışmalığını yaptı. Daha sonra KPSS’siz TÜRK AKREDİTASYON Kurumu’na (TURKAK) uzman yardımcısı olarak alındı. Uzun süre uzman yardımcısı olarak kaldı. Yapılan bir yönetmelik değişikliği ile uzman olmayı başardı.

7. ÇİĞDEM ÇİÇEK
TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK’in yeğeni. TRT Eğitim Dairesi Başkanlığında araştırmacı yapıldı.

8. İBRAHİM ARINÇ
Başbakan Yardımcısı Bülent ARINÇ’ın yeğeni İbrahim ARINÇ, BOTAŞ Genel Müdür Yardımcısı yapıldı.

9. MÜGE ALA SERTOĞLU
Efkan ALA’nın yeğeni. Yeni bir Doktor olmasına rağmen Bakan referansıyla İstanbul Bahçelievler Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’ne Başhekim olarak atandı.

10. HATEM DURSUN
İçişleri Bakanı Efkan ALA’nın İmam Hatip Lisesi’nden sınıf arkadaşı. Milli Eğitim Bakanlığı’nda öğretmen olarak çalışırken, önce Erzurum İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü yapıldı. ALA’nın Bakanlık koltuğuna oturmasından sonra ise Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine getirildi.

11. MEHMET DİNÇ
Bekir BOZDAĞ’ın eşinin erkek kardeşi. 2011’de 76. Maddeden Yozgat TOKİ İlkçğretim okulu Müdürü olarak atandı. 2013 yılında Yozgat Valiliği İl Sosyal Proje Etüt Müdürlüğüne getirildi.

12. ŞUAYİP TUNÇAL
Bekir BOZDAĞ’ın bacanağı. Akdağmadeni’nde Milli Eğitim’de çalışıyor iken Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na müşavir olarak atandı ve Daire Başkanı yapıldı.

13. ŞERAFETTİN AKYÜZ
Bekir BOZDAĞ’ın hem hemşerisi hem de okul yıllarından sınıf arkadaşı. Milli Eğitim’de okul Müdürü iken BOZDAĞ2ın Bakan olmasının ardından 2011 yılında Yozgat Valiliği İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü’ne, 2012 yılında Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekilliğine, 2013 yılında Kayseri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne atandı.

14. AYDIN AKYÜREK
Maliye Bakanı Mehmet ŞİMŞEK’in abisinin damadı. Elazığ Meslek Lisesinde Torna Tesviye öğretmeni idi. 1 ay gibi kısa bir zaman içerisinde İstanbul Devlet Malzeme Ofisi Müdürü yapıldı.

15. FETHİ AZAKLI
AKP’li Gümrük ve Ticaret bakanı Nurettin CANİKLİ’nin Liseden arkadaşı. CANİKLİ’nin referansı ile önce TİB’de uzman, 17 Aralık sonrasında Hukuk Dairesi Başkan Vekili yapıldı. Azaklı, yıllarca MEB’te öğretmenlik yaptıktan sonra Hukuk Fakültesi’ni dışarıdan bitirmiş biri. Hukuk Formasyonu ve daha önce devlette Hukuki konularla ilgili hiçbir tecrübesi olmamasına rağmen TİB Hukuk Daire Başkanlığı gibi kritik bir birimin başına getirildi. Azaklı, 2 ay önce ise BTK’ya Müşavir yapıldı.

16. MENDERES ÜNAL
AKP Grup Başkan Vekili Mahir ÜNAL’ın diğer ağabeyi. Emeki polis memuru iken BİRUNİ Üniversitesi’nde Destek Hizmetleri Direktörü oldu.

17. MEHMET İLKER ÜNAL
AKP Grup Başkan Vekili Mahir ÜNAL’ın ağabeyi. Resim öğretmeni iken 2012’de Sağlık Bakanı Müşaviri yapıldı.

18. ABDULLAH AYDIN
AKP Adıyaman Milletvekili ve Grup Başkan Vekili Ahmet AYDIN’ın kardeşi. Paris Büyükelçiliği’ne Adalet Müşaviri olarak atandı.

19. MAHMUT ÇELİK – HAMİT ÇELİK
Hüseyin ÇELİK’in kardeşleri. Mahmut ÇELİK öğretmenken, Ulaştırma Bakanlığı’nda daire Başkanı oldu. Hamit ÇELİK ise öğretmenken İçişleri Bakanlığı’nda Müşavir yapıldı.

20. TÜLAY ÇELEBİ
AKP Ağrı Milletvekili Ekrem ÇELEBİ’nin eşi. Adalet Bakanlığı’nda Yayın İşleri Daire Başkanlığı’na getirildi.

21. RIDVAN KAHVECİ
AKP Karabük Milletvekili Osman KAHVECİ’nin oğlu. TİB’e uzman olarak alındı. 17 Aralık sonra süreçte dikey bir yükselme ile BTK’da Daire Başkanı yapıldı.

22. GAZİ YILDIRIM
AKP Çorum Milletvekili Murat YILDIRIM’ın amcasının oğlu. Çorum İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı oldu.

23. NURAN KÖYLÜ
AKP Kastamonu Milletvekili Hakkı KÖYLÜ’nün kızı. AB Genel Müdürlüğü’nde Tetkik Hakimi olarak göreve başlatıldı.

24. AYŞEGÜL ÜNAL
AKP Ordu Milletvekili Fatih Han ÜNAL’ın kardeşi. Adalet Bakanlığı Bünyesindeki UHDGM’de yüksek bir maaşla “Mütercim” olarak işe
başlatıldı.

25. HAYRULLAH ALABOYUN
AKP Akasaray Milletvekili Ali Rıza ALABOYUN’un kardeşi. Önce Aksaray Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’ne Müdür yapıldı. Ardından da Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği İdari İşler Daire Başkanlığı görevine getirildi.

26. MESUT YAVİLİOĞLU
AKP Erzurum Milletvekili Cengiz YAVİLİOĞLU’nun kardeşi. MEB’de öğretmenken Erzurun Su ve Kanalizasyon İdaresi’nde (ESKİ) Daire Başkanlığı’na getirildi.

27. HANİFİ ÖZBEK
Bayburt Milletvekili Bünyamin ÖZBEK’in yeğeni. Özel Eğitim Okulu öğretmeni iken önce okul Müdür Yardımcısı sonra da MEB’de Şube Müdür yapıldı.

28. SELMAN ÖZTÜRK
AKP Balıkesir Milletvekili Ahmet EDİP UĞUR’un yeğeni. Orman ve Su İşleri Bakanlığı’nda Müşavirlik görevine atandı.

29. İBRAHİM ŞİMŞEK
Burdur Milletvekili Bayram ÖZÇELİK’in eniştesi. Burdur İl Özel İdaresi Genel Sekreteri yapıldı.

30. ERSİN FIRAT
AKP Milletvekili Mehmet DANIŞ’ın kız kardeşi ile evli. Yani damatları. Yetiştirme Yurdunda öğretmenken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çanakkale İl Müdürü yapıldı.

31. VEYSEL DİREK
Batman Milletvekili Ziver ÖZDEMİR’in arkadaşının oğlu. Milli Eğitim’de öğretmen iken 2012 yılında Batman Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcılığına 2014 yılında da İl Müdür Vekilliğine getirildi.

32. FATMA COŞKUN
AKP Bingöl eski Milletvekili Yusuf COŞKUN’un eşi. Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü’nde Daire Başkanı yapıldı.

33. ALİ FUAT FİDAN
İçişleri Bakan Yardımcısı Osman GÜNEŞ’in kaynı. Yedi, Sekiz yıl esnaflık (sarraf) yaptıktan sonra işleri iyi gitmeyince memuriyete döndürüldü. Doğrudan Yozgat İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı’na ataması yapıldı.

34. CANATAY ŞANVERDİ
AKP Hatay eski Milletvekili Fevzi ŞANVERDİ’nin oğlu. Hukuk eğitimi almamış olmasına rağmen çok genç yaşta (20’li yaşlar) Adalet Bakanlığı’na Müşavir olarak atandı. Herhangi bir yabancı dil bilmemesine rağmen Bakanlık Bünyesindeki Uluslararası Hukuk ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü’nde (UHDGM) çalışıyor.

35. HATİCE ATAN
AKP Şırnak Kadın Kolları Başkanı iken İl Özel İdaresi’nde işe alındı. Ama pek işe gitmemesine rağmen, kendisine her ay düzenli maaş ödeniyor. 2014 yılında AKP Genel Merkez MKYK Üyesi yapıldı.

36. HALİM TURGUT
AKP Gebze İlçe Başkan Yardımcısı iken TÜBİTAK idari ve Sosyal İşler Müdürü yapıldı.

37. ÖMER FARUK BOYNUKARA
Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri Adnan BOYNUKARA’nın oğlu. Babasının desteği ile Adalet Bakanlığı’nda müşavir oldu. Daha önce Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü’nde çalışan sıradan bir personeldi.

38. ÖKKEŞ ZAHTEROĞULLARI
Bolu Valisi olan Ahmet ZAHTEROĞLULLARI’nın kardeşi. Komiser Yardımcılığı’ndan ayrılarak, Çalışma ve İş Kurumu Kilis İl Müdür Yardımcılığına getirildi.

39. MUSTAFA TOKTAŞ
Kayseri Bünyen İlçesi önceki dönem AKP’den Belediye Başkanı Ahmet YAŞAR TOKTAŞ’ın oğlu. Kayseri Vakıflar Bankası Sanayi Şubesi’nde hiçbir sınava girmeden 6 ay önce göreve başladı. Mülakat dahi olmadı.

40. GÜLHAN AK
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK’ın yakın akrabası. TRT Dış Yayınlar Dairesi Başkanlığı’na memur olarak atandı.

41. YUSUF AKYEL
Sayıştay Başkanı Recai AKYEL’in kardeşi. TRT Spor Yayınları Dairesi’nde araştırmacı yapıldı.

42. UĞUR SALİH BAŞÖREN
Eski TRT Genel Müdürü, şimdi Samsun Valisi olan İbrahim ŞAHİN’in PTT Genel Müdürlüğü döneminde Özel Kalem Müdür iken TİB’e uzman olarak alındı.

43. RABİA ŞAHİN
Bülent ARINÇ’ın Bakanlığı döneminde TRT Yönetim Kurulu Üyeliğine atanan Recep ŞAHİN’in kızı. Eğitim Dairesi Başkanlığı’nda araştırmacı olarak göreve başladı.

44. HAYRETTİN ÖZÇELİK
Anadolu Ajansı eski Genel Müdürü Kemal ÖZTÜRK’ün en güvendiği kişi. Uzun süre ÖZTÜRK’ün Özel Kalem Müdürlüğünü yaptı, sonra Personel İşleri’nden sorumlu Daire Başkanı oldu. Öztürk AA Genel Müdürlüğü’nden alınmadan kısa bir süre önce açıktan atamayla Sarayın Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne getirildi
.

http://haksizatamalar.com/

KONUYLA BAĞLANTILI YAZI   https://nacikaptan.com/?p=15189

 

This entry was posted in DUYURULAR, Gundem, Haber, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *