Arşivden gündeme * Güncellendi 01.07.2016 * RADİKAL İSLAMİST KÖKTEN DİNCİ TERÖR * Emniyet raporlarında ortaya çıktı: IŞİD piknikleri * IŞİD’e destek buluşması * Cihatçılar İstanbul’da buluştu! * İstanbul’da IŞİD’e kamp yeri verildi’ * Toplantıda vaiz şöyle diyordu ; “Dünyanın doğusunda batısında ister cihat ederek ister davet ederek şirki yeryüzünden kaldırmaya çalışan tüm müslümanlara yardım etsin”

Değerli okur,

GÜNDEM RADİKAL İSLAMİST KÖKTEN DİNCİ IŞİD TERÖRÜ

“AYI İLE YATAĞA GİREN SONUCUNA RAZI OLMALIDIR” diyor değerli Aydoğan.  KÖKTEN DİNCİ RADİKAL İSLAMİST TERÖRİSTLERLE TÜRKİYE’Yİ AYNI MAĞARAYA SOKAN AKP İKTİDARI ÜLKEYİ BU GÜNLERE TAŞIDI . SON 1 SENEDE 10 PATLAMA 300 CAN KAYBINA NEDEN OLDU.AKP’nin DİNBAZ VE MEZHEPÇİ POLİTİKALARI TÜRKİYE’Yİ KAN GÖLÜNE ÇEVİRDİ.

Radikal İslamist terörist IŞİD hakkındaki aşağıdaki yazıyı 12.10.2014 tarihinde yaklaşık 2 sene önce paylaşmışım . Paylaştığım yazıyı onaylayan başka bir polis raporu ise 01.07.2016 tarihinde gazetelere yansıdı.

Işid ‘e destek verenlerin ve eleman toplayanların dini toplantılar ve açık alanlarda  piknik adı altında bir araya geldiği günler Erdoğan ve kurmaylarının İŞİD’e tam gaz destek verdiği günlerdi. Kökten dinci islama bağlı radikal teröristlerin Kuzey Afrika ülkelerinden  Asya’daki Türk’i devletlerden toplayarak İktidar hükümeti tarafından organize edilerek Türkiye’ye taşındığı ve getirilen teröristlerin hastahanelerde , AKP tarafından kapatılan otellerde , yurtlarda ,devlete ait kamu dinlenme tesislerinde barındırıldığı ve buradan da yine gizli destekle IŞİD/El Nusra  teröristlerinin Suriye’ye gönderildiği  günlerdi. Suriye’ye Terör ihracı el altından yürütülüyordu.Güneydoğumuzda bu teröristlere iktidar eliyle barınma kampları ve alanları inşa edildi.Teröristler gündüz Suriye’de çatışıyor, gece gelip kamplarda kalıyordu. Yaralananlar hastahanelerde öncelikle tedavi ediliyor , dinlendiriliyor ve tekrar Suriye’ye gönderiliyordu. Ülkelerin namusu olan sınır güvenliği ise delik deşik edilmiş ve bu teröristlerin geçiş yolları yabancı basın tarafından CİHATÇI OTOBANI olarak gazete sayfalara düşmüştü.

Gel zaman git zaman devran döndü ve şimdi Türkiye bu vahşi , yobaz radikal dinbazların hedefinde . Bombalar patlıyor, insanlarımız ölüyor. Canımız yanıyor.

Rüzgar ekenler şimdi saraylarında , üstünden helikopter ve uçakların , önünden araçların dahi geçmesinin yasak olduğu ve binlerce korumanın güvenliği altındalar ama fırtınayı bize biçtiriyorlar. Bizleri , canları yananları kim koruyacak?

Karşımızda IŞİD -PKK -PYD terör saçayağı var. Ve Başbakan BİNALİ Atatürk havaalanında ölen 42 can yaralı 239 kişiye rağmen “güvenlik zaafiyeti yok diyor ” Böylesi yöneticilerle Türkiye bu bataklıktan çıkamaz.

Naci Kaptan / 30.06.2016

HABEREyorum

Ülkemizin aydınlarını , yazarları , gazetecileri , bilim adamlarını , Cumhuriyetçi Atatürk’çü aydınları , Nato’ya dik duran komutanları , askerleri yatak odalarına kadar izleyen , kayda alan Polis ve MİT Ülkemizi ve Suriye’yi yakan yıkan terör örgütlerine sıra geldiğinde onları görmüyor , duymuyor ….

IŞİD ve PKK her yerde cirit atıyor.teşkilatlanıyor.Hücre evleri kuruyor. Karşi devrimci terör toplantıları tertipliyor. Silah cephane bomba stokluyor.Ve MİT ,emniyet bunlarla uğraşmak yerine Ülke aydınlarını buduyor.Demokrasi ve insan haklarını yok ediyor.

Bunun adı AKP DEMOKRASİSİ ve DEMOKRATİK AÇILIM oluyor.

Naci KAPTAN
12.10.2014

[Haber görseli]

01.07.2016

Emniyet raporlarında ortaya çıktı: IŞİD piknikleri

Polis, IŞİD’e eleman kazandırmanın en çok kullanılan yolunun piknik organizasyonları ve dini sohbetler olduğunu belirtti.Bingöl’de 2015 yılı Ekim ayında savcılık talimatı üzerine Suriye’deki çatışma bölgeleri ile irtibatlı kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. Araştırma sonucu Bingöl’den çok sayıda kişinin IŞİD’e katıldığını tespit eden polis, kent merkezinde dini faaliyet yürüten dernekleri mercek altına aldı. Araştırmanın devam ettiği 26 Ekim 2015 günü Diyarbakır’da IŞİD’in hücre evlerine operasyon yapılırken, 2 polisi şehit ettikten sonra ölü olarak ele geçirilen 7 kişinin Bingöl’lü olduğu tespit edildi. Bunun üzerine soruşturma Bingöl’e kaydırılırken, yapılan operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında Islah-Der isimli derneğin yöneticileri ‘İsa’ kod adlı Osman Uçak ve ‘Hacı Turan’ kod adlı Turah Bucuka’nın, Diyarbakır operasyonunun yapıldığı gün Balıkesir’in Bandırma İlçesi’ne gittikleri tespit edildi.
[Haber görseli]
POLİS: CİHAD VAADİ İLE SURİYE’YE GÖNDERİYORLAR
Operasyon sonunda Cumhuriyet Başsavcılığı’na bir fezleke gönderen polis, örgütün kentteki yapılanması, eleman kazanma yöntemleri ve Suriye’ye nakline ilişkin çarpıcı bilgiler verdi. 30 Mart 2016 tarihli fezlekede, Bingöl’de çatışma bölgeleri ile irtibatlı kişiler tarafından Islah Derneği (ISLAH-DER) adı altında bir dernek kurulduğu, faaliyetlerin bu dernekte yürütüldüğü ve dini eğitim adı altında insanların derneğe gelmelerinin sağlandığı kaydedildi. Derneğe gelenlerin sözde cihad vaadiyle kandırılıp Suriye’ye gönderildiğini belirten polis, bu kişilerin Suriye’de DEAŞ terör örgütü içinde yer almasının sağlandığını kaydetti.
PİKNİK ORGANİZASYONU

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan soruşturma talep edildiği kaydedilen fezlekede, 9 Ekim 2015 günü adli soruşturmaya başlandığı, aynı gün teknik ve fiziki takip kararı alındığı ifade edildi. Şüphelilerin diğer illerdeki orgüt mensupları ile irtibatlı olduğu kaydedilen fezlekede, örgüte yeni eleman kazandırmak için şüpheliler tarafından piknik organizasyonları düzenlendiği belirtildi. IŞİD’e eleman kazandırmanın en çok kullanılan yolunun piknik organizasyonları olduğunu belirten polis, dini sohbetler yapılan bir çok yerin de bu amaçla kullanıldığını belirtti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/560877/Emniyet_raporlarinda_ortaya_cikti__ISiD_piknikleri.html

Gökhan DANACI
İstanbul, (DHA)
10 Ekim 2014 13:26
Gercekgündem.com

IŞİD’e destek buluşması
Cihatçılar İstanbul’da buluştu!

Ömerli Barajı’nda piknik yapıp IŞİD için dualar eden topluluk Kurban Bayramı’nda da buluşmuş.Ramazan Bayramı’nda Ömerli’de biraraya gelen grup, Kurban Bayramı’nda da İstanbul’da bir halı sahada buluştu.

Ramazan Bayramı’nda Ömerli’de toplu namaz kılan grup, Kurban Bayramı’nda da biraraya geldi. Buluşmaya ilişkin görüntüler, ramazan bayramındaki buluşmanın yayınlandığı internet sitesinde paylaşıldı. Bu kez buluşulan adres belirtilmedi ancak görüntülerden biraraya gelinen yerine bir halı saha olduğu görülüyor.

Görüntüler, “İstanbul’da gerçekleştirilen Müslümanlar’ın Kurban Bayramı namazı görüntüleri” duyurusuyla yayınlandı.

Namaz ve bayramlaşma da çok sayıda çocuğun da bulunduğu görülüyor. Çocuklardan birinin dağıtılan oyuncak silah ile arkadaşıyla şakalaşması dikkat çekiyor. Bayram hutbesi yaklaşık yarım saat sürüyor. Hutbeyi veren kişinin konuşmasında, “Dünyanın doğusunda batısında ister cihat ederek ister davet ederek şirki yeryüzünden kaldırmaya çalışan tüm müslümanlara yardım etsin” şeklinde hitap ediyor.

Gercekgündem.com
30 Temmuz 2014

‘İstanbul’da IŞİD’e kamp yeri verildi’
IŞİD’e yakınlığı ile bilinen bir gruba kamp yeri verildiği iddia edildi.

İSTANBUL ,(DHA) CHP İstanbul milletvekili ve genel başkan yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, İçişleri Bakanı’na “IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen gruba İstanbul’da kamp yeri veya yerleri tahsis edildiği iddiası doğru mudur? Bu grup kimdir? Kimlerden oluşmaktadır?” şeklinde bir soru önergesi verdi.

Tanrıkulu’nun verdiği soru önergesi şöyle;

” IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen gruba İstanbul’da kamp yeri veya yerleri tahsis edildiği iddiası doğru mudur? Bu gurup kimdir? Kimlerden oluşmaktadır?

İddia doğruysa, IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen ‘gruba İstanbul da tahsis edilen kamp yerleri nerelerdedir? , 28 Temmuz 2014 günü IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen grubun, yayınlanan fotoğraflardan yüzlerce kişinin katıldığının açıkça görüldüğü üzere İstanbul’da organize ettiği bayramlaşma için kullandığı alan neresidir? , 28 Temmuz 2014 günü IŞİD terör örgütünün Türkiye uzantısı olduğu iddia edilen grubun Türkiye de Cihad ilanında bulunduğu iddiası doğru mudur?

Söz konusu alan aynı zamanda IŞİD terör örgütü uzantısı grup tarafından askeri eğitimler için de kullanıldığı iddiası doğrumudur?

Bu grubun bayramlaşma adı altında düzenlediği organizasyon için resmi izin istenmiş midir?

Hangi yetkililer organizasyon için resmi izin isteğine onay vermişlerdir?

Bu kişiler neden Bayram Namazı için Camilere gitmeye yönlendirilmemişler de arazide bayramlaşma organizasyonu yapmalarına izin verilmiştir?

IŞİD terör örgütünün uzantısı grup İstanbul’da Cihad çağrısında bulunduğu saatlerde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ne yapmaktaydı?

IŞİD terör örgütünün uzantısı grup İstanbul’da Cihad çağrısında bulunurken İstanbul Emniyetine ve Jandarma Komutanlığı’na müdahale etmeyin talimatı verildiği iddiası doğrumudur? Bu talimatı kim veya kimler vermiştir?”

RAMAZAN BAYRAMINDA ÖMERLİ’DE BULUŞMUŞLARDI

IŞİD’e öven yayınlarıyla dikkat çeken internet siteleri Ramazan bayramında Ömerli’deki buluşmanın görüntülerini yayınlamıştı. İstanbul Valiliği yapılan haber üzerine şu açıklamayı yapmıştı:

“Son günlerde bazı basın yayın organlarında, İstanbul Valiliği’nin izniyle IŞİD tarafından Ömerli’de cihat çağrısı yapıldığı şeklinde haberler yer almaktadır. Konu ile ilgili Valiliğimize yapılmış bir müracaat olmaması sebebiyle verilen bir izin de söz konusu değildir. Valiliğimizin haksız yere itham edildiği asılsız haberler sebebiyle kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir” denilmişti.

29 Temmuz 2014
Gercekgündem.com


IŞİD İstanbul’da piknik yaptı

IŞİD’e yakınlığı ile bilinen sitede yayınlanan habere göre İstanbul’da büyük etkinlik düzenlendi.

IŞİD’e yakınlığı ile bilenen takvahaber.net İstanbul’da yaptıkları bayram etkinliğinin videosunu yayınladı. Kalabalığın Ömerli’de piknik alanında pazartesi sabahı bayram namazı için buluştuğu belirtildi. Haberde “İstanbullu müslümanlar 2014/1435 Ramazan bayramı namazını düzenlenen bir organizasyonla hep birlikte eda etme imkanı buldular” ifadeleri yer aldı.

Kılınan bayram namazının ardından vaaz cihad çağrısı yaptı. Vaiz, “Bizi hakkıyla cihad yolunda savaşlardan eylesin. Allah’ım cihad eden ve sabreden mücahidlere yardım et, onları zafere ulaştır. Onların atışlarını isabete ulaştır” dedi.

http://www.gercekgundem.com/guncel/76278/cihatcilar-istanbulda-bulustu
http://www.gercekgundem.com/siyaset/60135/istanbulda-iside-kamp-yeri-verildi
http://www.gercekgundem.com/guncel/60050/isid-istanbulda-piknik-yapti

This entry was posted in DİN-İNANÇ, İrtica, İSTİHBARAT KURUMLARI, ORTADOĞU ÜLKELERİ, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, RADİKAL İSLAM, SİYASİ TARİH, TERÖR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *